PET FORMULA

Pet Kidney Formula®

Για ΣκύλουςΓια Γάτες

Pet Kidney Formula για ζώα με προβλήματα στα νεφρά και το ουροποιητικό σύστημα.


To PET Kidneyformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα νεφρά και στη λειτουργία της ουροποιητικής οδού. Ειδικότερα υποστηρίζει τις περιπτώσεις χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και περιπτώσεις όπως: Πρωτεινουρια, Υπερφωσφαταιμια, Στρουβιτης, Ουρολιθιαση, υποκαλιαιμία, υποασβεστιαιμια. Με Lespedeza capitata: Είναι πλούσιο σε αλκαλοειδή, βιοφλαβονοειδή, οργανικά οξέα και άλλες βιοδραστικές ουσίες που συμβάλλουν στη βέλτιστη φυσιολογική λειτουργία των νεφρών. Διεγείρει τη διούρηση ενώ διατηρεί τη βέλτιστη αναλογία ηλεκτρολυτών στον ορό. Επίσης συμβάλλει στον φυσιολογικό καθαρισμό των νεφρών και βοηθά στη διέγερση της διήθησης των νεφρών.

  • Με solidago virgaurea (χρυσόβεργα, σολιντάγκο): Ενεργεί ως ήπιο διουρητικό χωρίς να διαταράσσει τους ηλεκτρολύτες και το καθιστά εξαιρετικό βότανο για τη θεραπεία φλεγμονών του ουροποιητικού συστήματος και επίσης προλαμβάνει ή απομακρύνει τις πέτρες από τους νεφρούς. Χρησιμοποιείται στη θεραπεία αναπνευστικών προβλημάτων, στην επούλωση πηγών, και σε περιπτώσεις διαβήτη και φυματίωσης.
  • Με betula pubescens (σημύδα) και fraxinus excelsior(φράξινος): Με στυπτικές ιδιότητες οι οποίες δρουν συνεργικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
  • Με Θειική γλυκοζαμίνη: Μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη πέτρας στα νεφρά, μειώνοντας το επίπεδο του οξαλικού οξέος στα ούρα. Ανθρακικό ασβέστιο: Είναι αντιόξινο και δρα ως δεσμευτής του φωσφόρου σε περιπτώσεις νεφρικής ανεπάρκειας.
  • Με έλαιο ψαριού: Αποτελεί πλούσια πηγή Ω3 λιπαρών οξέων που συμβάλουν εκτός από την βελτίωση της γενικής υγείας (όπως η καλή λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος) και στην βελτίωση της υγείας του δέρματος και του τριχώματος με την καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση τους.
  • Με μαγιά μπύρας: Είναι μία υπερτροφή μεγάλης διατροφικής αξίας με ευρύ φάσμα εφαρμογών. έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, ασβέστιο και μαγνήσιο και χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο προστατεύοντας κατά της οστεοπόρωσης και του σχηματισμού πέτρας στη χολή και τα νεφρά.

Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Lespedeza capitata 1% (10000mg), Solidago virgaurea 1% (10000 mg), Betula pubescens), Συμπυκνωμένες φαινόλες και πολυφαινόλες από υδρολυμένη λιγνοκυτταρίνη, Θειική γλυκοζαμίνη 2,5% (25000 mg), ανθρακικό ασβέστιο, έλαιο ψαριού, υδρολυμένη μαγιά μπύρας.

Πρόσθετα θρεπτικά συστατικά ανά kg: Δέσμευση, αντιδραστήρια και θρομβωτικοί παράγοντες: E554 Νάτριο και συνθετικό πυριτικό αργίλιο.

Αμινοξέα: 3c301 DL-Μεθειονίνη, τεχνικά καθαρή 25000 mg.

Βιταμίνες:3a370, ταυρίνη 1000 mg.

Συντηρητικά: E330 Κιτρικό οξύ.

Αρώματα: Urtica urens 10000 mg.

Αναλυτικά συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 3.80%, ακατέργαστα λίπη 22.80%, ακατέργαστες ίνες 0.50%, ακατέργαστη τέφρα 10.50%, υγρασία 20.00%.

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε προσεκτικά στο πλήρες γεύμα του ζώου ποσοστό 2% ως συμπλήρωμα διατροφής παράλληλα με την ειδική θεραπεία. Το PET Kidneyformula μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα του κατοικίδιου ή να αναμειχθεί στην τροφή. Εάν τοποθετήσετε την πάστα στο άνω μέρος της πατούσας της γάτας σας, η γάτα θα προσλάβει το συμπλήρωμα εύκολα, μέσω του καθημερινού καθαρισμού του τριχώματός της.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 30 ημερών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.

 
Ζώα: Για Σκύλους, Για Γάτες
Μορφή: Πάστα
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Νεφρά
Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης. Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Lespedeza capitata, Solidago virgaurea, Betula pubescens), Συμπυκνωμένες φαινόλες και πολυφαινόλες από υδρολυμένη λιγνοκυτταρίνη, Θειική γλυκοζαμίνη, ανθρακικό ασβέστιο, έλαιο ψαριού, υδρολυμένη μαγιά μπύρας. Νάτριο και συνθετικό πυριτικό αργίλιο.DL-Μεθειονίνη, ταυρίνη, Κιτρικό οξύ
Ενδείξεις: Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα νεφρά και στη λειτουργία της ουροποιητικής οδού. Ειδικότερα υποστηρίζει τις περιπτώσεις χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και περιπτώσεις όπως: Πρωτεινουρια, Υπερφωσφαταιμια, Στρουβιτης, Ουρολιθιαση, υποκαλιαιμία, υποασβεστιαιμια. Με Lespedeza capitata: Είναι πλούσιο σε αλκαλοειδή, βιοφλαβονοειδή, οργανικά οξέα και άλλες βιοδραστικές ουσίες που συμβάλλουν στη βέλτιστη φυσιολογική λειτουργία των νεφρών. Διεγείρει τη διούρηση ενώ διατηρεί τη βέλτιστη αναλογία ηλεκτρολυτών στον ορό. Επίσης συμβάλλει στον φυσιολογικό καθαρισμό των νεφρών και βοηθά στη διέγερση της διήθησης των νεφρών.
Δοσολογία Κατασκευαστή: Σκύλοι και γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι και γάτες 5-10kg: 2g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 10-20kg: 3g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 20-30kg: 4g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι >30kg: 5g 1-2 φορές την ημέρα
ΚωδικόςΒάρος
339-000850gr

Συνιστώμενη Δοσολογία: Βεβαιωθείτε ότι η παρακάτω αναγραφόμενη δοσολογία θα τηρηθεί για το χρονικό διάστημα που απαιτείται: Σκύλοι και Γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 5kg έως 10kg: 2g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 10kg έως 20kg: 3g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι από 20kg έως 30kg: 4g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι άνω των 30kg: 5g 1-2 φορές ημερησίως. Η διάρκεια χορήγησης εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος και την κατάσταση του ζώου: Εάν είναι οξύ το πρόβλημα συνιστάται η χρήση 2 φορές ημερησίως για 5-7 ημέρες, ενώ για χρόνια προβλήματα συνιστάται η χρήση 1 φορά ημερησίως για 3-5 εβδομάδες. 1 g αντιστοιχεί σε περίπου 1 cm από την πάστα. 

keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σχετικά άρθρα
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less