PET FORMULA

Pet Liver Formula®

Για ΣκύλουςΓια Γάτες

Pet Liver Formula για ζώα με προβλήματα στην ηπατική λειτουργία.


To PET Liverformula είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ήπαρ ( λειτουργικές διαταραχές συκωτιού ). Ειδικότερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπως: Χρόνια ηπατική ανεπάρκεια, οξεία ηπατικά προβλήματα λόγω τροφής ή φαρμάκων, διαταραχές του ηπατικού μεταβολισμού λόγω ακατάλληλης διατροφής.

  • Με silybum marianum (γάλα γαϊδουράγκαθου): Με ηπατοπροστατευτική και αντιοξειδωτική δράση. Η δραστική ουσία, η σιλυμαρίνη βοηθά στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ηπατικών κυττάρων και μεγάλων τμημάτων ιστών. Παράλληλα προστατεύει τα ηπατικά κύτταρα, εμποδίζοντας τις τοξίνες να εισχωρήσουν σ ’αυτά και εξουδετερώνοντας τις τοξίνες που έχουν ήδη εισχωρήσει. Επιπλέον προάγει τη λειτουργία του ήπατος χάρη στις αποσυμφορητικές και τονωτικές ιδιότητες της.
  • Με curcuma longa (κουρκουμά): Η κουρκουμίνη κατατάσσεται στις πολυφαινόλες από χημικής άποψης και έχει ένα πλήθος ιδοτήτων. Αναλυτικότερα έχει νευροπροστατευτική, αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη, ηπατοπροστατευτική, καρδιοπροστατευτική, αντικαρκινική και αντιαλλεργική δράση. Επιπλέον σύμφωνα με τελευταίες επιστημονικές έρευνες συμβάλει στην αποτροπή απώλειας μνήμης και άνοιας καθώς και στην αναγέννηση των εγκεφαλικών κυττάρων.
  • Με dandelion (taraxacum officinale) (Με πικραλίδα / αγριοράδικο): Είναι πλούσια πηγή βιταμινών Α, Β C και D, ινουλίνης,καθώς και σιδήρου, καλίου και ψευδαργύρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φλεγμονές, στη συμφόρηση του ήπατος και της χοληδόχου κύστης, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον έλεγχο του διαβήτη. Bοηθά στο μεταβολισμό των σακχάρων και επιπλέον, ρυθμίζει την όρεξη,ενισχύει το ανοσοποιητικό συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ήπατος και έχει καταπραϋντική δράση.
  • Με μαγιά μπύρας: Είναι μία υπερτροφή μεγάλης διατροφικής αξίας με ευρύ φάσμα εφαρμογών και μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης Β. Με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και το τρίχωμα αφού μειώνει την τριχόπτωση, παρουσιάζει αντιφλογιστική δράση στο δερματικό έκζεμα και χαρίζει λαμπερό τρίχωμα και υγιές δέρμα και νύχια. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε ίνες διευκολύνει την εντερική διέλευση και βελτιώνει την πέψη.
  • Με έλαιο ψαριού: Αποτελεί πλούσια πηγή Ω3 λιπαρών οξέων (EPA και DHA) που συμβάλουν εκτός από την βελτίωση της γενικής υγείας (όπως η καλή λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος) και στην βελτίωση της υγείας του δέρματος και του τριχώματος με την καταπραϋντική και αντιφλεγμονώδη δράση τους.
  • Με DL-Μεθειονίνη: Αμινοξύ που διευκολύνει τον μεταβολισμό των λιπιδίων.
  • Με βιταμίνη E: Αποτρέπει την οξείδωση των λιπιδίων των κυτταρικών μεμβρανών από τις ελεύθερες ρίζες. Διαδραματίζει μεγάλο ρόλο σε όργανα όπως το ήπαρ καθώς χάρη στην αντιοξειδωτική της δράση αποτρέπει την οξείδωση των ηπατικών κυττάρων (ίνωση), ειδικά στους σκύλους.
  • Με βιταμίνες του συμπλέγματος B Οι βιταμίνες θειαμίνη(Β1), ριβοφλαβίνη (Β2), πυριδοξίνη (Β6) και κυανόκοβαλαμίνη (B12) διαδραματίζουν βασικό ρόλο στο νευρικό σύστημα, στον μεταβολισμό, στην ανάπτυξη των κυττάρων.
  • Με Νιασιναμίδη: Εχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ενισχύει τη λειτουργία της επιδερμίδας.Συμβάλει στη σύνθεση του κολλαγόνου και πρωτεϊνών όπως η κερατίνη που είναι ζωτικής σημασίας για την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος.
  • Με βεταϊνη (betaine) Με υποστηρικτική δράση στις λειτουργίες του εγκεφάλου και του ήπατος, καθώς και στην αναπαραγωγή των κυττάρων. Μειώνει την συσσώρευση λίπους στο ήπαρ και διατηρεί την ισορροπια των ηλεκτρολυτών στον οργανισμό.
  • Με Βιοτίνη: Υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία διευκολύνει τον μεταβολισμό των αμινοξέων και των υδατανθράκων που συγκεντρώνονται στον ηπατικό ιστό.
  • Με καρνιτίνη: Συνεισφέρει στην ελαστικότητα των μυών και καταπολεμά την καταπόνηση τους, τις κράμπες και την υποτονία. Με φυλλικό οξύ: Συνεισφέρει στην ανάπτυξη των κυττάρων και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο 8%, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης, Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Silybum marianum, Curcuma longa, Taraxacum officinale), μαγιά μπύρας, έλαιο ψαριού.

Πρόσθετα θρεπτικά συστατικά ανά kg: Αμινοξέα: 3c301 DL-Μεθειονίνη, τεχνικά καθαρή 25000 mg.

Βιταμίνες: 3a700 Βιταμίνη Ε (οξεικός ρακ-άλφα-τοκοφερυλεστέρας) 20000 mg, 3a821 Βιταμίνη Β1 (Μονονιτρικήθειαμίνη) 4000 mg, 3a825i Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη) 12000 mg, 3a831 Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική Πυριδοξίνη) 800 mg, Βιταμίνη Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη) 30 mg, 3a315 Νιασίνη 2000 mg, 3a316 Φυλικό οξύ 250 mg, 3a380 Βιοτίνη 20 mg, 3a925 υδροχλωρική Βεταΐνη 25000 mg, 3a910 L-καρνιτίνη 10000 mg, 3a370 Ταυρίνη 20000 mg.

Συντηρητικά: E330 Κιτρικό οξύ.

Αναλυτικά Συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 6.50%, ακατέργαστα λίπη 25.00%, ακατέργαστες ίνες 0.5 0%, ακατέργαστη τέφρα 3.40%, υγρασία 20.00%.

Οδηγίες Χρήσης: Αναμείξτε προσεκτικά στο πλήρες γεύμα του ζώου ποσοστό 2% ως συμπλήρωμα διατροφής παράλληλα με την ειδική θεραπεία. Το PET Liverformula μπορεί να χορηγηθεί κατευθείαν στο στόμα του κατοικίδιου ή να αναμειχθεί στην τροφή. Εάν τοποθετήσετε την πάστα στο άνω μέρος της πατούσας της γάτας σας, η γάτα θα προσλάβει το συμπλήρωμα εύκολα, μέσω του καθημερινού καθαρισμού του τριχώματός της.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Χρησιμοποιήστε το προϊόν εντός 30 ημερών μετά το άνοιγμα.

 
Ζώα: Για Σκύλους, Για Γάτες
Μορφή: Πάστα
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Ήπαρ
Σύνθεση: Βύνη Κριθαριού, φυτικά έλαια και λίπη από σόγια 8% και λιναρόσπορο, μαλτοδεξτρίνη, μονογλυκερίδια και διγλυκερίδια φοινικέλαιου, σιρόπι γλυκόζης, Προϊόντα από την επεξεργασία αποξηραμένων φυτών (Silybum marianum, Curcuma longa, Taraxacum officinale), μαγιά μπύρας, έλαιο ψαριού.DL-Μεθειονίνη.Βιταμίνη Ε / Β1 / Β2 / Β6 / Β12, Νιασίνη, Φυλικό οξύ, Βιοτίνη, υδροχλωρική Βεταΐνη, L-καρνιτίνη, Ταυρίνη
Ενδείξεις: Συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ήπαρ (λειτουργικές διαταραχές συκωτιού). Ειδικότερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπως: Χρόνια ηπατική ανεπάρκεια, οξεία ηπατικά προβλήματα λόγω τροφής ή φαρμάκων, διαταραχές του ηπατικού μεταβολισμού λόγω ακατάλληλης διατροφής.
Δοσολογία Κατασκευαστή: Σκύλοι και γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι και γάτες 5-10kg: 2g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 10-20kg: 3g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι 20-30kg: 4g 1-2 φορές την ημέρα
Σκύλοι >30kg: 5g 1-2 φορές την ημέρα
ΚωδικόςΒάρος
339-000950gr

Συνιστώμενη δοσολογία: Βεβαιωθείτε ότι η παρακάτω αναγραφόμενη δοσολογία θα τηρηθεί για το χρονικό διάστημα που απαιτείται: Σκύλοι και Γάτες μέχρι 5kg: 1g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 5kg έως 10kg: 2g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι και Γάτες από 10kg έως 20kg: 3g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι από 20kg έως 30kg: 4g 1-2 φορές ημερησίως. Σκύλοι άνω των 30kg: 5g 1-2 φορές ημερησίως. Η διάρκεια χορήγησης εξαρτάται από τη φύση του προβλήματος και την κατάσταση του ζώου. Εάν είναι οξύ το πρόβλημα συνιστάται η χρήση 2 φορές ημερησίως για 5-7 ημέρες, ενώ για χρόνια προβλήματα συνιστάται η χρήση 1 φορά ημερησίως για 3-5 εβδομάδες. 1 g αντιστοιχεί σε περίπου 1 cm από την πάστα. 

keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σχετικά άρθρα
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less