TRAUMAPET

TraumaPet® Oral Gel Ag

Για ΣκύλουςΓια ΓάτεςΓια ΕρπετάΓια Μικρά ΖώαΓια Παραγωγικά ΖώαΓια Τρωκτικά

Κτηνιατρικό καλλυντικό προϊόν που υποστηρίζει τη θεραπεία τραυμάτων, περιοδοντίτιδας, ουλίτιδας και άλλων φλεγμονών της στοματικής κοιλότητας.


Το TraumaPet oral gel Ag είναι ένα κτηνιατρικό καλλυντικό προϊόν με νανοσωματίδια αργύρου για τοπική εφαρμογή στο στόμα. Είναι υδρόφοβο και προσκολλάται καλά στον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας για 2-3 ώρες. Το προϊόν δεν παρουσιάζει τοξικές επιδράσεις.

Ζώα: Για Σκύλους, Για Γάτες, Για Ερπετά, Για Μικρά Ζώα, Για Παραγωγικά Ζώα, Για Τρωκτικά
Μορφή: Gel
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Οδοντική Φροντίδα
Σύνθεση: 200 μg νανοσωματίδια αργύρου σε 1ml γέλης, παραφινέλαιο, μεθυλυδροξυπροπυλοκυτταρίνη, πολυαιθυλένιο.
Ενδείξεις: Υποστηρίζει τη θεραπεία τραυμάτων, περιοδοντίτιδας, ουλίτιδας και άλλων φλεγμονών της στοματικής κοιλότητας. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τη θεραπεία και την υποστήριξη της επούλωσης όλων των ειδών τραυμάτων του στόματος, συμπεριλαμβανομένων και των μολυσμένων τραυμάτων βακτηριακής ή μυκητιακής αιτιολογίας.
Αντενδείξεις: Δεν υπάρχουν αντενδείξεις.
Χρήσιμες Πληροφορίες: Το προϊόν δεν παρουσιάζει τοξικές επιδράσεις. Το προϊόν προορίζεται για τη θεραπεία κατοικίδιων ζώων μετά από οδοντιατρικές επεμβάσεις και ως συμπληρωματική θεραπεία για φλεγμονές στο στόμα.
Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλα τα ζώα.
Η αλλεργία στον άργυρο είναι εξαιρετικά σπάνια.
Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα γέλης απευθείας στις πληγείσες περιοχές των ούλων και των δοντιών. Κατά προτίμηση αφαιρέστε την οδοντική πλάκα και το σάλιο πριν από την εφαρμογή.
Δοσολογία Κατασκευαστή: Εφαρμογή μικρής ποσότητας απευθείας στις πληγείσες περιοχές ούλων και δοντιών. Είναι υδρόφοβο και προσκολλάται καλά στο βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας για 2-3 ώρες.
ΚωδικόςΒάρος
359-00065ml
keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σχετικά άρθρα
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less