Ποιοι Είμαστε

To 1992 οι κτηνίατροι Δημήτρης Κτενάς και Αριστοτέλης Μήτσος ίδρυσαν την εταιρεία Δ. Κτενάς & Σία – Κτηνιατρική Ο.Ε. με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ζώων σε προϊόντα υγείας και διατροφής. Στο πλαίσιο της εξέλιξης και με προσήλωση στον ίδιο στόχο, 25 χρόνια μετά, δημιουργήθηκε η Ktenas Group που αποτελεί το εισαγωγικό τμήμα της Δ.Κτενάς & Σία – Κτηνιατρική Ο.Ε.  Η KTENAS group δραστηριοποιείται στον χώρο του pet με την αντιπροσωπεία γνωστών οίκων τροφών και συμπληρωμάτων διατροφής κατοικιδίων του Εξωτερικού και την προώθηση υψηλής ποιότητας προϊόντων μικρών ζώων στην Ελληνική αγορά. 


KTENAS group Expo

To 2018 η εταιρεία προχώρησε σε μια ακόμα πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα, δημιουργώντας τον πρώτο εκθεσιακό χώρο προϊόντων των αντιπροσωπειών, με σκοπό να μπορεί ο επαγγελματίας αλλά και ο ιδιοκτήτης κατοικίδιου,  να επισκεφτεί τον χώρο και να ενημερωθεί για όλη την γκάμα των προϊόντων. Περισσότερες πληροφορίες για τον εκθεσιακό χώρο, εδώ.

Οι Αντιπροσωπείες Μας

 


Η εταιρεία Brit, με έδρα την Τσεχία παράγει τροφές σε ξηρά μορφή, σε κονσέρβα, σε φακελάκια, σε σαλάμια καθώς και σνάκς και συμπληρώματα διατροφής σε μορφή λαδιού. Η ποιότητα των προϊόντων της χαρακτηρίζεται από τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, την υποαλλεργική σύνθεση τους και την πλούσια γεύση τους. Σήμερα, η εταιρεία Brit παράγει για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων τις σειρές: ολιστική super premium τροφή Brit Fresh, super premium Brit Care και της Grain Free κλινικής Δίαιτας Brit Veterinary Diet


Η εταιρεία Carnilove, με έδρα την Τσεχία  παράγει τροφές σε ξηρά μορφή, σε κονσέρβα καθώς και σνάκς. Τα προϊόντα της Carnilove χαρακτηρίζονται από την ολιστική και πλούσια σε κρέας σύνθεσή τους.  Στόχος των προϊόντων των τροφών της Carnilove, είναι η ικανοποίηση του αρχέγονου ενστίκτου του σκύλου και της γάτας για κρέας. Η Carnilove παράγει τις σειρές: Carnilove, Carnilove Fresh & Carnilove True Fresh


Η εταιρεία Canvit, με έδρα την Τσεχία, δραστηριοποιείται στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής για κατοικίδια ζώα. Η πρωτοποριακή ποικιλία των εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής, δίνουν στον ιδιοκτήτη κατοικίδιου την επιλογή από μια μεγάλη γκάμα εύγευστων προϊόντων, που θα βοηθήσουν αποτελεσματικά την καθημερινή υγεία του ζώου. Η Canvit παράγει τις σειρές Canvit Veterinary Line και Canit B.A.R.F.


Η εταιρεία Nutrican, με έδρα την Τσεχία, παράγει ξηρά τροφή για σκύλους και γάτες. Το χαρακτηριστικό των προϊόντων της Nutrican, είναι η ποιοτική σύνθεση τους καθώς και το ότι προτείνεται από Ευρωπαίους εκτροφείς κατοικίδιων ζώων. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό, είναι ότι στην σύνθεση των τροφών συναντάμε συστατικά από έλαιο ρέγγας, που συμβάλλει στην βέλτιστη καθημερινή υγεία του ζώου.


 

Τα μοναδικά προϊόντα EnteroZOO σε gel μορφή είναι ιδανικά για συμπληρωματική διατροφή σε θεραπευτικές αγωγές του σκύλου και της γάτας.

 


Η Traumapet Ag είναι μια σειρά κτηνιατρικών προϊόντων η οποία βασίζεται στη φυσική αντιβακτηριδιακή δράση των νανοσωματιδίων αργύρου.

 


Υψηλής ποιότητας προϊόντα για την φροντίδα του κατοικιδίου σας. Συμπληρώματα Διατροφής & Kτηνιατρικά Προϊόντα από την Activet Care Solutions®

 


Η NutriHorse με έδρα την Τσεχία, δραστηριοιποιείται στον χώρο της παραγωγής τροφών, συμπληρωμάτων και σνάκ για άλογα. Εκτός της ποιοτικής σύνθεσης που γίνεται από τους επιστήμονες της Canvit, η μακράς διάρκειας ζωής των τροφών της NutriHorse τα καθιστά ξεχωριστά και ιδανικά για τους ιδιοκτήτες αλόγων.

 


Η Christopherus είναι η 1η πλήρης σειρά τροφής σκύλου στην Ελλάδα που είναι 100% με χορτοφαγική σύνθεση. Η σειρά αποτελείται από ξηρή τροφή, κονσέρβα και σνακ καλύπτοντας τις προτιμήσεις κάθε σκύλου.

Γιατί Να Επιλέξετε Εμάς

Η φιλοσοφία της KTENAS group βασίζεται στους παρακάτω πυλώνες:


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Τα στελέχη της εταιρείας διαθέτουν γνώση του αντικειμένου και αντίληψη της αγοράς. Η εκπαίδευση των μελών της εταιρείας είναι διαρκής, με σκοπό την έγκυρη και πλήρη ενημέρωση των συνεργατών μας.

ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: Η στόχευση και το όραμα της εταιρείας ήταν και παραμένει το υψηλής ποιότητας sales service και after sales care το οποίο αποτελεί το κλειδί των επιτυχημένων συνεργασιών.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ: Το μοντέλο λειτουργίας της Ktenas Group βασίζεται σε γρήγορες, σωστές παραδόσεις, χωρίς ελάχιστη παραγγελία, στοχεύοντας στην ικανοποίηση του συνεργάτη μας.

DIGITAL: Η Ktenas Group χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες και διαθέτει άρτιες υποδομές για τη διευκόλυνση των συνεργατών μας.


 

Η Ομάδα Μας

expand_less