Εκθεσιακός Χώρος

Αγίας Παρασκευής 114Β, Χαλάνδρι 152 32

Ωράριο Λειτουργίας

211-2155912

Σχετικά Με Τον Χώρο

Τον Οκτώβριο του 2018 εγκαινιάστηκε στο Χαλάνδρι Αττικής ο εκθεσιακός χώρος των αντιπροσωπειών της KTENAS group, δίνοντας την δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, να μπορούν να επισκέπτονται  τον εκθεσιακό χώρο καθημερινά και να ενημερώνονται τόσο στα προϊόντα της αντιπροσωπείας όσο και σε θέματα διατροφής των μικρών μας φίλων.

O εκθεσιακός χώρος της KTENAS group EXPO, βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευής 114β. Η εταιρεία μας δημιούργησε τον πρώτο εκθεσιακό χώρο στην Ελλάδα με προϊόντα διατροφής για κατοικίδια ζώα. Η άριστη  γνώση σε θέματα διατροφής είναι ο θεμέλιος λίθος της KTENAS group EXPO. Ο εκθεσιακός χώρος στελεχώνεται με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το όποιο θα σας εξυπηρετήσει είτε παρουσιάζοντας τα προϊόντα της αντιπροσωπείας μας είτε θα απαντήσει σε ότι απορίες μπορεί να έχετε σχετικά με την διατροφή των κατοικίδιων. Η διαρρύθμιση της έκθεσης έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται η περιήγηση του επισκέπτηστους διάδρομους με τα προϊόντα και να παρουσιάζεται μια ολοκληρωμένη εικόνα των brands.

Εξυπηρέτηση

Εξυπηρέτηση σε όμορφο περιβάλλον. Ο Εκθεσιακός Χώρος των προϊόντων, έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κατά την περιήγησή σας στους διαδρόμους, να έχετε πλήρη οπτική επαφή με όλη την γκάμα των προϊόντων του κάθε Brand και της εκάστοτε σειράς του. Το προσωπικό μας, πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο, είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τη διατροφή του κατοικιδίου σας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης των προϊόντων μας, μπορείτε να:

 • Επισκεφθείτε τον Εκθεσιακό Χώρο
 • Επισκεφθείτε το μηχανισμό Σημείων Πώλησης εδώ
 • Καλέσετε στο 2112155912

Meeting room

Στον εκθεσιακό χώρο της KTENAS group EXPO, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, εξοπλισμένος με σύγχρονα μέσα τεχνολογίας για συναντήσεις με τους επαγγελματίες του κλάδου. Ενημερώσεις, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, εμπορικές συμφωνίες και συζητήσεις σχετικά με θέματα της αγοράς, παρουσιάζονται σε ένα ευχάριστο business περιβάλλον με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, στοιχείο που χαρακτηρίζει την KTENAS group. Για τα στελέχη της KTENAS group θα είναι χαρά  να σας υποδεχτούμε ακόμα και χωρίς σχετική ειδοποίηση.

Brit

Η γνωστή σε όλους Brit στον εκθεσιακό μας χώρο. Δείτε από κοντά όλες και ανακαλύψτε όλες τις σειρές και τα προϊόντα της Brit:

 • Brit Veterinary Diet
  • Η 1η Κλινική Δίαιτα Χωρίς Δημητριακά Για Σκύλος & Γάτες
 • Brit Care 
  • Super Premium Σειρά με Υποαλλεργική Σύνθεση. Ξηρή Τροφή, Υγρή Τροφή, Συμπληρώματα Διατροφής, Κονσέρβες & Σνακ για Σκύλους και Γάτες.
 • Brit Care Mini
  • Ξηρή Τροφή Super Premium Σειρά με Υποαλλεργική Σύνθεση Για Μικρόσωμες Φυλές Σκύλων
 • Let’s Bite
  • Premium Σνακ Για Σκύλους & Γάτες
 • Brit Fresh
  • Super Premium Τροφή Για Σκύλους Σε Ξηρά & Υγρή Μορφή (Κονσέρβα) με Φρέσκο Κρέας
 • Brit Premium by Nature
  • Πλήρη Premium Σειρά Τροφών Με Κρέας. Ξηρή Τροφή, Υγρή Τροφή, Συμπληρώματα Διατροφής, Κονσέρβες & Σνακ για Σκύλους & Γάτες
 • Brit Animals  για μικρά ζώα
  • Super Premium Σύθεση σε Τροφές & Σνακ σε Υψηλή Ποιότητας Συσκευασία. Για Μικρά Ζώα (Κουνέλι, Chinchilla, Χάμστερ κτλ.)

Christopherus

Η νέα χορτοφαγική σειρά Christopherus για σκύλους περιλαμβάνει ξηρή τροφή, υγρή τροφή και snacks. Δημιουργήθηκε ειδικά για τον ολοένα αναπτυσσόμενο πληθυσμό των χορτοφάγων καταναλωτών, που θέλουν να περάσουν αυτή τη διατροφική συνήθεια και στον σκύλο τους. 

Το motto της Christopherus είναι: "Η διαμόρφωση μιας διατροφής που έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των ζώων χωρίς τι, αν ή αλλά". Αυτό αποτέλεσε και την κινητήρια δύναμη αυτού του επιτυχημένου εγχειρήματος. 

Carnilove

Δείτε από κοντά όλες τις σειρές και τα προϊόντα της Carnilove. Χαρακτηριστικά όπως:

 • Ολιστική Σύνθεση
 • Φρέσκο Κρέας
 • Grain Free

& πολλά άλλα χαρακτηριστικά, καθιστούν σήμερα τα προϊόντα της Carnilove ως πολύ υψηλής ποιότητας διατροφή για τον σκύλο και τη γάτα. Οι κονσέρβες, τα σνακ και τα φακελάκια με την ίδια φιλοσοφία της διατροφικής σύνθεσης της ξηράς τροφής, συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν τη σειρά προϊόντων Carnilove.   Γνωρίστε και ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα:

Canvit

Οι σειρές και τα προϊόντα της Canvit, παρουσιάζονται αναλυτικά στον εκθεσιακό μας χώρο. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της Canvit για κάθε περίπτωση διατροφής (σπιτικό φαγητό ή συμπληρωματική διατροφή), καθώς και τα λειτουργικά σνακ παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποφασίσετε εύκολα και κατανοητά για τον τύπο διατροφής που θα επιλέξετε για το κατοικίδιό σας.

Nutrican

Η Premium σειρά ξηρής Τροφής Nutrican για σκύλους & γάτες, στο KTENAS group EXPO. Όλοι οι κωδικοί και οι συσκευασίες στον διάδρομο της Nutrican.

Trauma Pet

Η Traumapet Ag είναι μια σειρά κτηνιατρικών προϊόντων η οποία βασίζεται στη φυσική αντιβακτηριδιακή δράση των νανοσωματιδίων αργύρου. Η συνεργική δράση του αργύρου και των άλλων συστατικών συμβάλλει στην ταχεία επούλωση των τραυμάτων και διευκολύνει την γρήγορη ανάρρωση των κατοικίδιων ζώων. Τα προϊόντα της Traumapet Ag παρασκευάζονται στην Τσεχία, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προϋποθέσεις στις κατασκευαστικές πρακτικές.

EnteroZOO

 • EnteroZoo (Συμπληρώματα διατροφής για σκύλους & Γάτες σε μορφή γέλης)

Activet

Δείτε από κοντά την σειρά προϊόντων Activet:

 • Συμπληρώματα Διατροφής
 • Κτηνιατρικά Προϊόντα

Υψηλής ποιότητας προϊόντα για την φροντίδα του κατοικιδίου σας.

NutriHorse

Καθε άλογο είναι μοναδικό και έχει ιδιαίτερες ανάγκες στη διατροφή του. Με την πλήρη σειρά προϊόντων Nutrihorse προσφέρετε τα κατάλληλα συμπληρώματα, τροφές και σνακς για κάθε άλογο σύμφωνα με τη δραστηριότητα του, την ηλικία και το επίπεδο υγείας του.

expand_less